Kulutus- ja erikoisosat

Polyuretaanielastomeerin kulutuskestävyys
on huippuluokkaa – valmistamme vaativaankin käyttöön tarkoitetut kulutus- ja erikoisosat asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityinä.

Kulutus- ja erikoisosat vaativiin koneenrakennuksiin

Kestävyytensä ja joustavuutensa ansiosta polyuretaanielastomeeri soveltuu erinomaisesti kulutusta kestävien, mutta myös teknisesti vaativien kulutus- ja erikoisosien valmistukseen.
Laaja materiaalituntemuksemme sekä jatkuva tuotekehitys ja tutkimus mahdollistavat erilaisten uretaanielastomeerituotteiden valmistuksen räätälöidysti, asiakkaan piirustusten mukaan. Tuotteidemme korkea laatu, asiakaslähtöisyys sekä valmistuksen ja toimituksen luotettavuus, tekee meistä alamme edelläkävijän – myös vaativien osien valmistuksessa.

Joustava polyuretaanielastomeeri
on kumiakin erinomaisempi

Polyuretaanielastomeerista valmistetut kulutus- ja erikoisosat soveltuvat käytettäväksi erityisesti sellaisiin kohteisiin, joissa vaaditaan mm. repimislujuutta ja kovaa kulutuksen- ja kuormankestoa sekä kaasujen, öljyjen, hiilivetyjen ja otsonin sietokykyä. Sen keskeisimpiä ominaisuuksia on korkea kimmoisuus, joten se on myös erittäin hyvä kumin korvike. Materiaalina jopa kumiakin kestävämpi.

Asiakaslähtöinen toiminta ja luotettavat toimitukset

Tuotteidemme korkea laatu, asiakaslähtöisyys sekä valmistuksen ja toimituksen luotettavuus, tekee meistä alamme edelläkävijän. Kerro, mitä tarvitset – me autamme.