Pyörät ja telat

Valmistamme kestävästä uretaanielastomeerista teollisuuden vaativiin tarpeisiin soveltuvat pyörät, telat, rullat ja kuljettimet.

Joustava polyuretaanielastomeeri soveltuu erinomaisesti teollisuuden tarpeisiin

Polyuretaanielastomeeri on joustava, elastiseksi jäävä ja kumia kestävämpi materiaali, Se on erinomainen materiaali mm. teollisuuden kovaan käyttöön tarkoitettujen pyörien, telojen, rullien ja kuljettimien valmistukseen. Sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mm. materiaalin hyvä mekaaninen kesto, erinomainen kantokapasiteetti, pieni vierintäkitka, hiljainen toiminta sekä hyvä öljyn ja rasvojen kesto.

Monipuolista materiaalituntemusta
ja huippuluokan tuotekehitystä

Tuotekehityksemme ja laaja raaka-aineiden ymmärrys on meillä huippuluokkaa – kehitämme jatkuvasti materiaaleja ja tuotteita paremmiksi. Näin pystymme toimittamaan juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvat tuotteet. Autamme tarvittaessa asiakkaitamme myös tuotteiden suunnittelussa.

Uretaanielastomeeri-
tuotteiden erikoisosaamista

Kun kaipaat vaativaan käyttöön tarkoitettujen pyörien ja telojen valmistuksen erikoisosaamista – ota yhteyttä. Meiltä löytyy tarvittavaa materiaaliosaamista myös teknisesti haastaviin tuotteisiin.