Polyuretaanituotteet

Laajan materiaalituntemuksen sekä jatkuvan tuotekehityksen avulla pystymme valmistamaan vaativiakin polyuretaanielastomeerituotteita.

Vulkollan® – kestävä polyuretaanielastomeeri vaativaan teollisuuteen

Vulkollan® on markkinoiden vanhimpia, tunnetuimpia ja laadukkaimpia polyuretaanielastomeereja. Purado Oy on ainoa suomalainen yritys, jolla on Vulkollan® polyuretaanielastomeerin valmistukseen oikeuttava lisenssi.

Erinomaisten ominaisuuksien ansiosta Vulkollan® on suosittu materiaali mm. erilaisissa kestävyyttä vaativissa teollisuuden sovelluksissa. Raaka-aineiden tiukan laatutarkastuksen läpikäynyt Vulkollan® soveltuu mm. pyörien ja telojen, tärinä- ja iskunvaimentimien, melua ja kulutusta vähentäviä pinnoitteiden sekä voimansiirron liitoskappaleiden valmistukseen.
Siitä valmistetaan myös tiivisteitä ja pyyhkijöitä.

Purado_Vulkollan

Olemme Suomen edistyksellisin polyuretaanielastomeerituotteiden huippuosaaja ja luotettava valmistaja.

Monipuolista materiaaliosaamista ja tuotekehitystä

Materiaaliosaamisemme ja tuotekehityksemme on huippuluokkaa – toimintamme on innovatiivista ja kehitämme koko ajan sekä materiaaleja että niistä valmistettavia tuotteita paremmiksi. Asiantuntijoillamme on laaja raaka-aineiden ymmärrys ja he pystyvät räätälöimään tutkimusten, tuotekehityksen ja testauksen ansiostamme asiakkaillemme heitä parhaiten palvelevat ratkaisut.

Polyuretaanielastomeeri materiaalina

Polyuretaanielastomeerilla on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se soveltuu käytettäväksi erinomaisesti kovaa kulutusta vaativiin kohteisiin. Keskeisiä ominaisuuksia ovatkin korkea kimmoisuus myös kovissa laaduissa, lujuus, repimislujuus, alhainen jäännöspuristuma ja erinomainen kulutuksen kesto, sekä erilaisten kaasujen, öljyjen, hiilivetyjen, hapen ja otsonin sietokyky. Polyuretaanielastomeeri kiinnittyy erinomaisesti metalliin, joten se soveltuu esimerkiksi kovaa kestävyyttä vaativien pyörien ja telojen valmistusmateriaaliksi.

Vaikka polyuteraanielastomeeri on ylivoimainen materiaali esimerkiksi kumeihin verrattuna, voivat korkea lämpötila (>80°C) ja kosteus yhdessä lyhentää polyuretaanin käyttöikää.

Haluatko tietää enemmän?

Mikäli et ole varma soveltuuko uretaanielastomeeri käyttötarkoitukseesi, ota yhteyttä – me autamme.